5 / 100 könyv. 5% kész!

kedd, január 30, 2018

Borsa Brown: A maffia gyermekei


Borsa Brown regényeivel kapcsolatban még mindig szélsőségesek az érzéseim. Egyes regényeit egyszerűen imádom, néhányukat pedig nem annyira. Ezért válik számomra már ez egyfajta orosz ruletté. De mivel számos regénye megmelengette már a szívemet (Az Arab szeretője, Az Arab lánya második kötete), ezért időnként előkapom egy-egy regényét, hátha ismét levesz a lábamról. Ezúttal A maffia ágyában trilógia lezáró (nosztalgiázó) novelláját vettem elő, A maffia gyermekeit, mely a trilógia után 6 évvel játszódik.

Ez a novella sem rendelkezik nagy cselekményszállal, 16 oldalban ez képtelenség is lenne, ez valóban egyfajta nosztalgia volt csupán a trilógiára nézve, és egészen biztos vagyok benne, hogy minden Borsa Brown és A maffia ágyában rajongó imádni fogja.

Suzanne és Massimo életét 6 évvel később két kis csöppség festi színessé, a belevaló kicsi Bibiana és a rengeteget síró pöttöm Viviana. Egy olasz családi idillképet kapunk, aminek elején Massimo már ideges a kis Bibiana lovaglása miatt.

A maffia ágyában sorozat egyáltalán nem volt a kedvencem, de azt kell, hogy mondjam, ez a kis novella jobban tetszett, mint bármelyik kötete a trilógiának. Tudom is, hogy miért. Borsa Brown nagyon aranyosan és szívet melengetően tudja ábrázolni az apai szeretetet, ezt már Az Arab sorozatban is szerettem, ez a novella pedig pontosan erre épül. Bibiana és Massimo kapcsolata még érdekelt is volna tovább.

Érdekesnek tartom az utolsó pár oldalt is, ami egy negatív karakterből vált pozitív karakter nézete, még elő sem fordult, hogy a trilógiában betekintést nyerhettünk a gondolataiba (ha jól emlékszem), váratlan volt, de az a pár oldal is érzelmekkel teli.

Összességében tehát ezzel a novellával egy nagyon pozitív utolsó benyomással zárhatom ezt a trilógiát, aminek felettébb örülök. Bibiana felülmúlhatatlan kiscsaj.

Köszönöm szépen a könyv élményét az Álomgyár Kiadónak!

Borsa Brown: A maffia gyermekei
Értékelésem: Tetszett
Borító: 5/5
Kedvenc szereplő: Bibiana
Sorozat: A maffia ágyában
#A maffia gyermekei
Megjelent: 2017
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 16
Eredeti cím: -
Műfaj: erotikus, novella, romantikus

2 comments:

  1. Helló! Honnan lehet beszerezni a művet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Mindenképpen az Álomgyár Kiadónál kell érdeklődni, rendelésekhez szokták hozzácsapni. ;)

      Törlés