8 / 100 könyv. 8% kész!

kedd, június 15, 2021

Baráth Viktória: A főnök 2.


Hát nem is tudom.

Rendszeresen előjön belőlem a kényszer, hogy folytassam a félbehagyott sorozataimat, és hát ott árválkodott ez A főnök második kötet is, meg rövid is volt, gondoltam, miért ne?

Baráth Viktória könyveivel olyan se veled, se nélküled a kapcsolatom. Van, amit szeretek, van amit nagyon nem. A főnök a nagyon nem kategória volt. Az Igazság sorozat viszont nagyon is a kedvenceim közé tartozott. Holott a kettő egy "univerzumon" belül helyezkedik el, Oliver karaktere köti össze a kettőt, akit viszont megszerettem. Gondoltam, ha itt főszerepet kap, csak jobb lesz, de nem.

Ez arról szólt, amit sokan akartak, egy visszatérésről, egy utolsó nagy bonyodalomról, amiben Ana válaszút elé kerül. Új életet kezd Oliver mellett, vagy visszatér a gengszterek közé.

Az eleje vontatott. Ana szenved. Közben ismét feltűnik, hogy Baráth Viktória gonoszai olyan stílusban beszélnek, mintha egy '80-as évekbeli rossz gengszterfilmből léptek volna ki, ami fura és szürreális, de ez van.

Közben a regény felénél járva egy gengszter DEA általi lefülelésén ügyködve Ana csak két férfi között pinpongozik. Ennyi a cselekmény. Mindazonáltal érdekelne az Ana gyermekéről szóló kötet, ami nemrég jelent meg, szóval még visszatérek Baráth Viktória világába, csak nem azonnal.

Baráth Viktória: A főnök 2.
Értékelésem: Felejthető
Borító: 5/4
Kedvenc szereplő: -
Sorozat: A főnök
1.) A főnök
2.) A főnök 2.
Megjelent: 2020
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 312
Eredeti cím: -
Műfaj: erotikus, romantikus, thriller

 

0 comments:

Megjegyzés küldése