5 / 100 könyv. 5% kész!

hétfő, december 16, 2013

Életjel - még itt vagyok :)

Sziasztok! Nyilván észrevettétek, hogy egy ideje eltűntem. Én sem így terveztem, de a gimnázium második éve úgy tűnik több időmet elveszi, mint gondoltam és ehhez még tartoznak egyéb finomságok (jogsi szerzése, német emelt szintű érettségi, közmunka...), amik elveszik azt az időt, amit egyébként olvasásra szánnék.

Nem is beszélve arról, hogy pár túlbuzgó tanár még a téli szünet előtti utolsó héten is dolgozatot írat, vegyük példának erejével a mai történelem dolgozatot, a holnap fizikát és a csütörtöki irodalom témazárót... A legeslegjobb ilyenkor megírni ezeket a dolgozatokat, holott már teljes karácsonyi hangulatban égek, olvasnék tonnaszámra, filmeznék, sorozatok tömkelegét nézném, aludni sokat és amúgy kipihenném magam. Ja, és még olvasnék is. Vagy azt már említettem? :)

De, nem. Ez a hét még hátra van és hiába ez az utolsó hét, nincs menekvés, jön a dolgozatok lavinája... Na, mindegy. Jelenleg elkezdtem olvasni Estelle Brightmore 13. napon című regényét mintegy sztrájkolva az utolsó hétre időzített dolgozatok miatt. Eddig megvan az Éhezők Viadala hangulata a regénynek, úgy érzem tetszeni fog. Jaj, csak lenne már péntek délután... :D

2 comments:

  1. Hű, én még nem vagyok gimis, de én is hasonló helyzetben vagyok főleg dolgozatok terén...Ma írtam hármat, és holnap is hármat. Úgyhogy feladják rendesen...:D Kitartást péntekig! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is bosszankodom emiatt, bár nekem vizsgáim vannak. A januárom fincsi lesz. Éljen az egyetem, ha már így sulik szerint megyünk :D

    VálaszTörlés