8 / 100 könyv. 8% kész!

szombat, május 06, 2023

Kevin Williamson, Julie Plec: Stefan naplója - The Asylum

 
Mint kiderült, a második 3 kötet egy nagyobb történetet tesz ki, amiben a Ripper, azaz Hasfelmetsző Jack szerepel, vagyis akit annak neveznek. Aki ugyebár a sorozat szerint Stefan lenne, aki nem tud uralkodni a sóvárgásán, ezért széttépi az áldozatait, majd bűntudatból összerajta őket.

Na, most viszont egy eddig sosem említett senkihonnai vámpír áll a gyilkosságok mögött, aki Damont sározza be a gyilkosságokkal. Így Damon arcával van tele fél London.

Érezhető, mennyire elment egyfajta irányba a sztori, ami semmihez sem köthető. Stefan nyomozása végül abba csapott át, hogy segített Violetnek megtalálnia a testvérét, Corát, de Samuel bosszúhadjárata miatt Damon és Stefan élete veszélybe kerül. És természetesen minden probléma okozója maga Katherine, hisz Samuel miatta indított a vendettáját.

Cora, bátor testvérként beleegyezik abba, hogy Samuel intézményébe, a bajba jutott hölgyeknek fenntartott intézetbe beépülve segíti a Salvatore-fiúkat abban, hogy kiszabadítsák testvérét, aki Samuel kezei közé került.

Kíváncsi leszek már, mi lesz ennek az egész agymenésnek a vége...

Kevin Williamson, Julie Plec: Stefan naplója - The Asylum
Értékelésem: Felejthető
Borító: 5/5
Kedvenc szereplő: Damon
Sorozat: Vámpírnaplók – Stefan naplója
4.) The Ripper (A hasfelmetsző)
5.) The Asylum (Menedék)
6.) The Compelled (Kényszer)
Megjelent: 2012
Kiadó: HarperCollins
Oldalszám: 288
Eredeti cím: The Asylum
Műfaj: fantasy, ifjúsági, romantikus

0 comments:

Megjegyzés küldése