5 / 100 könyv. 5% kész!

péntek, október 18, 2019

Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő


Nem tudom, hány évvel később, de tessék, ismét itt vagyok és Jamie McGuire Gyönyörű sorscsapás "sorozatát" olvasom, ami nem is nevezhető annyira sorozatnak, hisz a két kötet ugyanaz, csak más szemszögből lettek megírva, ez pedig az események folytatása egy piciny novellában.

Mármint nagyon folytatás, hiszen közvetlenül a tűz utáni eseményeket követhetjük nyomon, miután Travis és Abby kijutottak az égő alagsorból, ahol a harcot tartották.

Az események hamar sarkos fordulatot vesznek, hiszen Travis és Abby házasodni készülnek Vegasban. Abby kétségbeesésében rukkolt elő az ötlettel, hogy alibit kreáljon Travisnek, aki így megmeneküljön a börtöntől. Ezzel csak az a baj, hogy Travis ebből semmit sem tud, ő csak Abbyt látja szerelmesen.

A cselekmény durván ennyi lenne, nem is vártam többet tőle, tényleg csak egy folytatólagos novelláról van szó.

Meglepett, mennyire könnyen visszarázódtam a dolgokba. Travis karaktere rögtön ismerős volt, rögtön eszembe jutott, mennyire megszerettem. Abby talán nem volt a szívem csücske, de Travis mindenért kárpótolt.

Meg kell hagyni, hogy Jamie McGuire nagyon ért az olyan férfi karakterek megalkotásához, akik nagyon erősek, kemények, de ha odavannak egy nőért, bármire képesek érte. Nagyon kellemes a léleknek ilyen karakterekről olvasni. Travis ehhez tökéletes stílussal lett megáldva, akin még nevetni is lehet.

Szinte - de csak szinte - kedvem támadt újra elővenni a Gyönyörű sorscsapást vagy a Veszedelmes sorscsapást... Az írónő könnyed elhintésekkel frissítette fel az olvasók emlékezetét, így hamar minden a helyére került.

Valószínűleg ezzel most elérte az írónő, hogy utánanézzek a többi Maddox fiús könyvének, az egyik a polcomon is csücsül. Lássuk, mi van még az írónőben, esetleg képes-e más Maddox fiút is megszerettetni velem. De előbb lássuk a Gyönyörű pillanatot!

Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő
Értékelésem: Tetszett
Borító: 5/5
Kedvenc szereplő: Travis
Sorozat: Gyönyörű sorscsapás
#Gyönyörű esküvő
Megjelent: 2013
Kiadó: Maxim Kiadó
Oldalszám: 156
Eredeti cím: A Beautiful Wedding
Műfaj: erotikus, new adult, romantikus

0 comments:

Megjegyzés küldése