5 / 100 könyv. 5% kész!

szombat, szeptember 22, 2012

Leiner Laura: Együtt


A Szent Johanna Gimnáziumban a történések fokozódnak. Reni egyre jobban érzi magát az osztályközösségben, Virággal igazi "bestfreands"-ek lettek, Arnold is hű barátnak bizonyul és nagyon úgy tűnik, hogy az idegesítően maximalista Kinga is érez némi rokonszenvet Reni iránt, bár valamikor kihúzza a gödörből és van mikor pont ő taszítja le. 

Valamelyest a többiekkel is jól kijön, még ha vannak is hullámvölgyek, mikor szinte alig van kapcsolata a fiúkkal. Cortez iránti rajongása csak fokozódik, mégsem bír kiigazodni a fiún, aki néha kedvesen bánik vele néha figyelembe se veszi. Érdekesen alakulnak a dolgok, amikor Edina, az egyik a-s lány sokkal jobban érdeklődni kezd Cortez iránt. Reni tanácstalanul és reménytelenül nézi végig, ahogy Edina Cortez körül lebzsel miközben jön a Valentin-hét a színes szilikon karkötőkkel, az irodalmi verseny és az év végi hajrá. Reni év végi jegye rajzból nem sikerül fényesen a bukás viszont azt jelentené, hogy évet is ismételnie kell. 

Ebben a kötetben bőven van sírás, csalódás, szerelem, boldogság és persze rengeteg poén.
Kinga megutálja Renit valaminek kapcsán, olyannyira, hogy figyelembe sem fogja venni a lányt. Reni bukásra áll rajzból. Csókolózás a díjugratóversenyen. És egy gördeszkás baleset, aminek kórház lesz a vége... A poénokkal dúsított, meglepően pörgős ritmusú és lerakhatatlan történet folytatódik, amit ha elolvasol mindenképpen a kedvenc lesz...

Leiner Laura: Együtt
Értékelésem: Kedvenc
Borító: 5/5
Kedvenc szereplő: Zsolti, Ricsi, Robi, Dave, Andris, Cortez, Kinga
Sorozat: A Szent Johanna Gimi
1.) Kezdet
2.) Együtt
5.) Remény
6.) Ketten
Megjelent: 2010
Kiadó: Ciceró
Oldalszám: 392
Eredeti cím: -
Műfaj: ifjúsági, romantikus

0 comments:

Megjegyzés küldése