6 / 100 könyv. 6% kész!

szombat, szeptember 22, 2012

Spirit Bliss: Árnyékvilág



Az Árnyékvilág borítójára, ha ránézel automatikusan egy természetfeletti történet jut eszedbe. Én is azt hittem először, hogy valami bukott angyalos könyv lehet, akárcsak a Csitt, csitt, de ez tévedés. Ahogy elkezdi az ember olvasni rögtön rájön, hogy egy természetes és emberi történetet tart a kezében, ami az életről szól. 

A főszereplőnk Adam Swanson egy nagyon híres filmcsillag. Huszonhárom évesen futott be karrierje egy bukott angyalokról szóló szerelmes film megjelenése után. (És innen a borító.) Adamet körülveszik az őrült rajongók és a rengeteg paparazzi, akikkel nem bír mit kezdeni. Ő sosem a rivaldafényre vagy a hírességre vágyott, ő a színészetet magát szerette, ahogy megalkothat a filmvásznon egy karaktert. Ő nem akarta, hogy nők sikítozzanak érte és újságírók vájkáljanak az életében, hogy még egy boltba se bírjon elmenni anélkül, hogy fel ne ismerjék. Rendezvényekre, sajtótájékoztatókra, bemutatókra hívják, az élete olyan mozgalmas, mint senki másé. 

Eközben a történet egy másik szálon is elindul, egy festő Camilla Jones a másik főszereplőnk. Camilla egy félénk, ugyanakkor céltudatos nő. Szintén utálja a tömeget és a felhajtást, barátnőjével él egy kis albérletben. A véletlen hozza, hogy összefut a híres Adam Swanson-al. Camilla a lehető legátlagosabb nő, nem olyanfajta, aki magasztalja a sztárokat. Adam pedig nem szokott hozzá, hogy nem dicsőítik és imádják a nők. Pont ezért figyelt fel Camillára. A történet egy olyan féltékenységekkel teli szerelmi történetet ír le, amit még izgalommal, gyásszal és összeesküvésekkel is megfűszerez az író.

Teljesen átlagos, jól felépített könyv, azonban nem faltam az oldalakat. Egyszerűen kellemes olvasmány, ami lekötött egy kis időre. Nem bántam meg, hogy elolvastam, azonban csöppet sem kiemelkedő regény. Spirit Bliss sajnos ezzel a regényével nekem még semmit sem bizonyított, de talán majd egy másikkal a kedvenc íróim közé kerül.

Spirit Bliss: Árnyékvilág
Értékelésem: Tetszett
Borító: 5/5
Kedvenc szereplő: Adam
Sorozat: Árnyékvilág
1.) Árnyékvilág
2.) Kígyók sziszegése
3.) Mennydörgő némaság
Megjelent: 2010
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 368
Eredeti cím: -
Műfaj: romantikus

0 comments:

Megjegyzés küldése