6 / 100 könyv. 6% kész!

vasárnap, szeptember 23, 2012

Meg Cabot: A legsötétebb óra


Már a címből is kikövetkeztethetjük, hogy ez az eddigi legsötétebb és legizgalmasabb rész és az első oldalakon erről már meg is bizonyosodhatunk, ugyanis most nem egy átlagos kísértet háborgatja és forgatja fel Suzie, az ifjú mediátor életét, hanem maga Maria de Silva szelleme, aki történetesen Jesse jegyese volt.

Maria azzal fenyegette meg Suzie-t, hogy ha nem szól a mostohaapjának és a mostohabátyjának, hogy fejezzék be a hátsókertben lévő ásást (ami mellékesen egy medence miatt szükséges) akkor megöli Suzie-t. De vajon mi lehet a hátsókertben, amire Susannah nem találhat rá?

Persze esze ágában sincs eleget tenni a követelésnek, ami súlyos következményeket von maga után...

Eközben Suze a nyarat munkával tölti egy szállodában, bébicsőszként. És nem elég, hogy annak a kisfiúnak, akire vigyáznia kell, nagyon helyes bátyja van (Paul), de a kisfiú a lehető legvisszahúzódóbb kölyök, akit valaha látott. Ez pedig nem véletlen, ugyanis ha a kisfiú, Jack, kilép az utcára mindenhol halottakat lát...

Jól hallottátok új mediátor van a színen. Időközben Suze-nak rá kell jönnie, hogy Jesse elment, talán örökre...

A lehető legizgalmasabb rész és ez után még csak jobbak jöhetnek. A végén a hatalmas fordulat miatt leesik az állad és az utolsó oldal után ez lesz az első gondolatod: "Hol a következő rész??"

Meg Cabot: A legsötétebb óra
Értékelésem: Tetszett
Borító: 5/4
Kedvenc szereplő: Jesse, Suzie, Doki
Sorozat: A Mediátor
4.) A legsötétebb óra
Megjelent: 2001
Kiadó: Ciceró
Oldalszám: 238
Eredeti cím: Darkest Hour
Műfaj: ifjúsági, romantikus

0 comments:

Megjegyzés küldése