8 / 100 könyv. 8% kész!

vasárnap, szeptember 23, 2012

Bree Despain: The Lost Saint



Grace és Daniel újabb megpróbáltatásokon mennek keresztül. Míg Grace próbálja megtalálni az egyensúlyt; Daniel segítségével; és igyekszik elnyomni magában a farkast, addig Daniel immár gyógyultan éli Grace mellett a napjait. Jude eltűnése után minden elromlott. Míg Grace apja a fiát kutatja és ezért hetekre is elutazik otthonról, addig Grace anyukája mély depresszióba vonul fia elvesztése miatt. A család szétesni látszik és miután Jude felhívja Grace-t, Grace egyetlen vágya és célja az lesz, hogy megtalálja bátyját, habár az apja és Daniel is szigorúan kijelentette, hogy ne tegye. 

Daniel egyre különösebben kezd viselkedni és ezért egyre jobban eltávolodik Grace-től, miközben ő, bár még maga sem tudja, de a benne lévő farkassal küzd, aki már az elméjében hozzá beszél és befolyásolni akarja. Egy kötelező iskolai munka alkalmában Grace-t egy különös fiúval osszák egy csoportba. Talbot, aki helyes és mindig flanelinget visel, akár csak Clark Kent. Grace-nek rá kell jönnie, hogy Talbot-nak különös képességei vannak és, hogy ő maga is vérfarkas, egy vadász, a Menny Kopója. 

Miközben Grace egyre távolabb kerül sajnálatos módon Daniel-től, közben ráveszi Talbot-ot, hogy képezze ki őt azért, hogy megkereshesse bátyját, akit minden tudásuk szerint fogva tartanak a Sötét Királyok. De vajon kik is ezek a Sötét Királyok? És mit titkol Daniel Grace elől? Grace-nek sikerül majd legyőznie a magában megbújó farkast vagy átadja magát neki? Vajon újra egymásra találnak, Grace és Daniel, vagy az, amit Daniel titkol az talán örökre mély szakadékot húz a szerelmük előtt? 

Teljesen feleslegesnek bizonyult ez a rész, a középső részek tipikus hibájával trilógia esetén! Ha ez első rész tetszett is, ez nem hagyott bennem nagy nyomot. Meglehet voltak izgalmak, de sokszor a fejemet fogtam. A vége természetesen bosszantott, lehet, hogy azt javaslom, hogy addig ne is olvasd el, míg meg nem jelenik a harmadik. Persze a hangulatát szeretem, mert az még mindig borzongós, de mégis volt benne valami megmagyarázhatatlan, ami nem tetszett.

Bree Despain: Fehér farkas
Értékelésem: Felejthető
Borító: 5/5
Kedvenc szereplő: Daniel
Sorozat: The Dark Divine
2.) Fehér farkas
3.) Farkashalál
Megjelent: 2010
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 344
Eredeti cím: The Lost Saint
Műfaj: fantasy, ifjúsági, romantikus, urban fantasy

0 comments:

Megjegyzés küldése