6 / 100 könyv. 6% kész!

szerda, december 25, 2013

Könyv formájú ajándékok karácsonyra 2013

Sziasztok! Hatalmas nagy örömömre megérkezett a karácsony, a kedvenc ünnepem, ami sok-sok pihenéssel, tanulás nélküli napokkal és persze nagyon sok olvasással jár. Családomnak hála a gyűjteményem része immár Marie Lu: Prodigy - Született tehetség; Kiera Cass: Párválasztó és Ann Aguirre: Menedék c. könyvek, amiknek nagyon de nagyon örültem, már hozzá is fogtam olvasásukhoz! 

Azonban nagy örömömre pár könyvutalvány is gazdát talált nálam, ami azt jelenti, hogy még választhatok pár könyvet. Takaros kis listát hoztam létre a jelöltekből, amit itt nézhettek meg: Karácsonyi lista.

Mindazonáltal nagyon szívesen venném az ajánlásaitokat, ha esetleg van olyan könyv, ami nektek nagyon tetszett, vagy van olyan, amire kíváncsiak lennétek és szívesen olvasnátok felőle itt, a blogomon, akkor bátran írjatok! Körülbelül 4-5 könyvet választhatok, és nagy segítség lenne, ha megírnátok, hogy szerintetek a listáról melyikek a legjobbak. Természetesen a végén én választok, de szívesen veszek mindennemű ajánlást, hiszen nemsokára nektek hozom a véleményemet a kiválasztott könyvekről! Továbbra is sütikkel és ajándékokkal teli Boldog Karácsonyt kívánok nektek, valamint likőrben és pezsgőben teli Boldog Újévet! :)

1 comments: