6 / 100 könyv. 6% kész!

vasárnap, november 10, 2019

Jennifer L. Armentrout: Függőség


A Luxen sorozat hatalmas rajongójaként nem is voltam teljesen tudatában ennek a kötetnek. Pedig Jennifer L. Armentrout a sorozat megjelenésének idejében nagy kedvencem volt, imádtam, ahogy ír.

És bár tudom, hogy Daemon és Katy története már véget ért, nagy sajnálatomra, mindig is úgy éreztem, hogy a Luxen történetben még van potenciál - ahogy az Árnyvadász univerzum is egyre csak tágul Cassandra Clare által.

A Függőség ennek egy tökéletes példája. Egy kötet, egy másik páros, egy érzékibb stílusban előadva, kevésbé ifjúsági, és ez így nagyon is működött.

Kicsit se rémlett nekem Hunter karaktere, a neve volt csupán ismerős, de nagyon tetszett, hogy ezúttal a történet másik oldalán kötöttünk ki, az arumokén, akik konkrétan a luxenek ellenségei, és eddig végig utáltuk őket. Nos, ez most nyilván megváltozott.

Serena legjobb barátnője szemtanúja lesz, amint egy szenátor két fia világítani kezd egy veszekedés közepette, persze Serena és a lány ekkor még nincs tisztában a luxenek nagy titkával, a Védelmi Minisztérium programjaival és a hatalmas veszéllyel, aminek ki lettek téve, mikor ezen információk birtokába jutottak. Serena barátnőjét megölik, Serena a következő, azonban Huntert, az arumot bízzák meg azzal, hogy védje meg a nőt.

Persze, a cselekmény igen kiszámítható, egyszerű. Hunter eleinte nyűgnek érzi a feladatot, tipikusan ösztönlény, majd megkedveli Serenát, végül az élete árán is megvédené. Kiszámítható, mégis imádom az ilyesfajta történeteket. Nem tehetek róla. Minden egyes percét imádtam.

Úgy érzem, sokkal több van még ebben a történetben, világban. Simán tovább tudnám olvasni Hunter és Serena történetét, vagy más párosok történetét. Úgy tűnik, Armentrout is egyetért, mert belekezdett a Luxen sorozat kibővítésébe, már alig várom, hogy megtudjam, milyen lesz

Jennifer L. Armentrout: Függőség
Értékelésem: Kedvenc
Borító: 5/3
Kedvenc szereplő: Hunter
Sorozat: Luxen
2.) Ónix
3.) Opál
#Oblivion #3 – Feledés #3
#Obsession - Függőség
Megjelent: 2013
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám: 384
Eredeti cím: Obsession
Műfaj: erotikus, fantasy, new adult, romantikus, sci-fi, urban fantasy

0 comments:

Megjegyzés küldése