17 / 100 könyv. 17% kész!

kedd, július 23, 2024

Jamie McGuire: Majdnem gyönyörű


A Gyönyörű sorscsapás - bár nem vagyok a műfaj legnagyobb rajongója - jó volt. De ez most már a húzzunk le minél több bőrt a Maddox-csontról esete.

Alapjáraton az első részt szerettem, a második rész a tipikus meglovagolása a népszerűségnek: a másik szemszögben megírt, de ugyanazon történet esete. Aki nagyon szeret egy sztorit, annak ez ajándék, ezért nem panaszkodtam.

Majd jött két novella, amik csak apró kiegészítések voltak, annak jók, ha az ember vissza akart csöppenni Galamb és Travis kettősége.

De most egy teljes értékű folytatást kaptunk. A történet és bonyodalom alapáraton jó lenne, a tűz utána utóhatás és következmények, az FBI nyomozása és a két főszereplő házasságának nehézségei mindezek közepette.

Csakhogy ez egy újabb novellában is letudható lett volna. Mert habár a nyomozás érdekes koncepciónak ígérkezett, de szinte alig kapott helyet a történetben (annak ellenére is, hogy csak a pár szemszöge volt olvasható). Nem, az egész kötet központi eleme az volt, hogy Travis retteg, hogy elveszti Abbyt, Abby meg fél, hogy olyasmit tesz, ami miatt Travis meggondolatlan dolgot tesz... Mert önuralom nem létezik. Unalmas volt számomra. A harmadik féltékenykedési, meg "rettegek, hogy hogyan fog reagálni" jelenet után meg már csak a szememet forgattam, mert persze minden pasi Abbyt akarja és minden nő Travist... Hagyjuk már! Meg az egyetemet gimnázium szintre degradálták (ahol amúgy senki se tanul persze). Tudjátok, egy egyetemen mikor van sztárpár, meg párkapcsolati pletyka... Örül az ember, ha a szaktársai arcára emlékszik (bár hozzáteszem, az amerikai kultúrát nem ismerem ezen a téren, szóval ki tudja). Nem is tudom. Ismét olvasottként akartam elkönyvelni a sorozatot, de annyira azért nem élveztem.
 

Jamie McGuire: Majdnem gyönyörű
Értékelésem: Felejthető
Borító: 5/5
Kedvenc szereplő: -
Sorozat: Gyönyörű sorscsapás
3.) Majdnem gyönyörű
Megjelent: 2022
Kiadó: Maxim
Oldalszám: 384
Eredeti cím: Almost Beautiful
Műfaj: erotikus, new adult, romantikus

0 comments:

Megjegyzés küldése