5 / 100 könyv. 5% kész!

péntek, február 02, 2018

Anne L. Green: Elvesztett jövő


De gyönyörű ez a borító...

Anne L. Green számos romantikus regényéhez volt már szerencsém. Érzéseim vegyesek velük kapcsolatban, hol imádom valamelyiket, hol nem tudok szemet hunyni afelett, hogy legtöbb regényében ugyanazok a sémák szerepelnek.

A legelső regényem volt tőle az Eltitkolt múlt, amivel egyáltalán nem lopta be magát a szívembe. Az csak később történt meg a Törékeny vonzerővel. Őszintén szólva, nem is emlékszem sok mindenre az Eltitkolt múlttal kapcsolatban, de mivel az Elvesztett jövő egy előzménynovella, így ezt nem éreztem problémának.

Ahogy olvastam az Elvesztett jövőt eleinte nem is tűntek fel elmémben az Eltitkolt múlt momentumai, egyáltalán nem, mert egyszerűen magával ragadott ez a bizonyos kicsi novella, mely egy zárkózott, ambiciózus kislányról szól, aki zongoraművész akar lenni, ám minden romba dől, mikor kiderül a nővére férjéről, hogy a maffia tagja, főhősnőnk pedig menekülni kényszerül nővére kisbabájával, tanúprogram, új élet, eltitkolt múlt és elvesztett jövő...

Én sem számítottam arra, hogy ez a röpke 30 oldal ennyire le fog kötni. Izgalmas volt, érdekes, éreztem a vívódást... És a novella vége már sejteti is az Eltitkolt múlt elejét, amitől végre visszatértek az emlékeim. Ami még meglepőbb, hogy egyenesen kedvem támadt újraolvasni az Eltitkolt múltat, holott határozottan emlékszem, hogy az nem lett a kedvencem. Mintha érződne, hogy ez a novella egy évvel később íródott, mint az eredeti regény (nem biztos, hogy így van, a megjelenési dátumokat vettem figyelembe), ha így van, az írónő sokat fejlődött ennyi idő alatt.

Mindenképpen örülök, hogy a kezembe akadt az Elvesztett jövő. Ez is egy igen pozitív utolsó benyomást hagyott bennem egy olyan regényről, ami anno nem is tetszett annyira.

Köszönöm szépen a könyv élményét az Álomgyár Kiadónak!

Anne L. Green: Elvesztett jövő
Értékelésem: Tetszett
Borító: 5/5*
Kedvenc szereplő: -
Sorozat: Eltitkolt múlt
#Elvesztett jövő
Megjelent: 2017
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 32
Eredeti cím: -
Műfaj: novella, romantikus

0 comments:

Megjegyzés küldése