8 / 100 könyv. 8% kész!

szombat, július 27, 2013

Helyzetjelentés

Nem, nem tűntem el. Itt vagyok. Akkor is itt lennék, ha éppen az apokalipszis közeledne, ha zombik futkosnának körülöttünk vagy ha elszakadt volna az emberek és a szellemek közötti vékony elválasztóvonal a telihold idején. Szóval, értitek. :D Jó a hangulat, jó a kedv, kánikula, könyvek, még egy teljes hónap az iskoláig. 

Mostantól 100%-osan jelen leszek, ezt gondolom az előbb már eléggé alaposan kiveséztem a zombikkal. Méghozzá egy-két újítással. 

Az első számú újítás rögtön a kritikák között bújik meg, méghozzá az Értékelésnél, ahol eddig a szempontokat nullától-ötig pontoztam a bejegyzés végén. Mostantól ez a bejegyzés elején lesz látható, de más formában. Így rögtön láthatjátok görgetés nélkül, hogy hányadán is állok azok adott regénnyel. Valamint a szempontok is megváltoztak. Itt található egy példa:

  • A könyv értékelése: 5/5
  • Kedvenc szereplő: Jim
  • Izgalom: 75%
  • Romantika: 60%
  • Hangulat: 55%
Ezen kívül közvetlenül a borító közelében fel fogom tüntetni, hogy OLVASÁSRA AJÁNLOTT, ha a könyv annyira jó volt, hogy meleg szívvel ajánlom.

(Ha ötletetek van még a szempontokat és a feltüntetéseket illetően nyugodtan írjatok.)

Ezeken kívül vállalok kívánságokat is, ami annyit jelent, hogy ha kíváncsiak vagytok egy regényre, vagy nem tudjátok érdemes-e beszerezni, elolvasni, akkor elküldhetitek e-mailben a könyv íróját és címét és lehet, hogy segítségetekre lehetek. Azonban koránt sem 100%, hogy elolvasom a kívánt könyvet, inkább csak 85%. Ha belevágok, akkor pedig nem tudom meghatározni, az időintervallumot, lehet az pár nap, pár hét, egy hónap... Azonban ha megvan a kritika természetesen értesítem a "felkérőt".

Nos, egyenlőre ennyi, emberek. Akkor ezentúl pörögjünk, pörögjünk. Rögtön tartozom is nektek a következő irományaimmal: Z World War - a mozifilm; Leiner Laura - A Szent Johanna Gimi Kalauz; Karin Slaughter - Nadragulya; Dan Wells - Részben ember - Partials.

0 comments:

Megjegyzés küldése