6 / 100 könyv. 6% kész!

péntek, augusztus 15, 2014

Rachel Hawkins: Hex Hall


Szóval, ez nekem tetszett

Nem egy világokat megrengető, fordulatponthoz irányító nagy BUMM, de ennek ellenére nagyon jó kis kikapcsolódás volt. 


A történet alapszálát már megrágcsálta pár író – bár példákat nem hozok fel. Egy különleges intézmény, amiben különleges lényeket nevelnek fel, akik valami folytán veszélyeztették a természetfeletti felfedését az emberek előtt. Vannak itt vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, tündérek és pár vámpír is. 


Főszereplőnk egy boszi: Sophie. 

Persze, ő nem akar maradni, de muszáj. Barátokat szerez, titkok tűnnek fel, amikre megoldást keres, feltűnik egy titkos kör, nem tudni ki a gonosz, és ki nem. A történelmi múlt is szóba kerül, és egy hatalmas, gonosz társaság is, akik a természetfeletti egyedeket irtják.


Ja, és persze van egy nagyon helyes, nagyon szexis srác is a közelben. 

Minden adva van. A sablonok ellenére nagyon tetszett. Sophie szimpatikus karakterré vált, nem volt kiszámítható a történet… annyira. 


Izgalmas volt, a stílus gunyoros, humorosamit imádok. Egyszerre borongós és vicces a hangulata. Kellemes kikapcsolódás volt, örülök, hogy a kezembe vettem. Minden piciny hibája ellenére ez a könyv az egyik szívem csücske lett, úgyhogy nagyon várom a folytatást. 


Bár, amint elolvastam az utolsó pár fejezetet olyan szép káromkodássorozat hagyta el a számat, aminek hallatán egy apáca feje szerintem ketté állna. :D Kegyetlen. Kegyetlen vagy, Rachel Hawkins. (Amúgy valamiért mindig Stephen Hawking jut róla eszembe, őrület.)

Szóval, olvassátok!!!!


Rachel Hawkins: Hex Hall
Értékelésem: Kedvenc
Borító: 5/5*
Kedvenc szereplő: Cross
Sorozat: Hex Hall
1.) Hex Hall
Megjelent: 2010
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 272
Eredeti cím: Hex Hall
Műfaj: fantasy, ifjúsági, romantikus, urban fantasy

0 comments:

Megjegyzés küldése